Yeni kitaplarım

Ne güzel bugün üst üste yazılar düşüyor kıymetli bloguma. Son kitap alışverişimden bahsetmek istedim biraz. Sol baştan saymaya başlarsak okuduğum ilk Khaled Hossaini kitabı olan müthiş kitap Bin Muhteşem Güneş kardeşimin ricası üzerine alındı. İkinci ve üçüncü kitapları da Ayşe seçti. Soğuk Kahve uzun süredir tumblr'da alıntılar gördüğüm bir kitaptı. Şahsi fikrim liseli kitabı gibi bişey çıkacak, dilerim yanılırım. Senden Önce Ben ise yine aşklı bi kitap diye düşünüyorum. Birinden uzak kalmak zor zanaat. Son olarak uzun süredir merak ettiğim Debbie Macomber kitaplarını aldım! 5 kitaplık seriyi oluşturmuşlar, görünce dayanamadım artık. İlk bu seriden bir kitaba başlar ve en kısa sürede kitabı okudum yazısıyla dönmeyi umuyor, okumayı ve yazmayı bırakmamayı teklif ediyorum.

2 yorum:

  1. Ahmet Batman - Soğuk Kahve'yi okudum, pek bana hitap eden bir kitap olmadı. 3-5 süslü cümleden ibaret...
    Senden Önce Ben çok hoşuma gitti, 2 gün önce bitirdim ben de. Kitabı anlatıp da okuma keyfini bozmayayım. Umarım sen de aynı keyfi alırsın okurken. Sevgiler, iyi akşamlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahmet Batman'ın kitabını alırken çok tereddüt etmiştim zaten, 40 sayfa falan okudum pişman oldum."3-5 süslü cümleden ibaret" bu kitapla ilgili yapılacak en net yorum bence.
      Teşekkür ettim :)

      Sil

Yazın bakalım 😎